top of page

Gruppträning för företag

Online
Onlineklasser är utan utrustning och gjorda för att fungera I ett trångt utrymme. Klasserna är programmerade för att ge variation och progression. Jag ger dem live eller inspelade.

  • Konditionsklass: Kroppsviktsövningar för att öka pulsen och utmana lungorna.

  • Styrkeklass: Stärkande helkroppsträning där vi använder kroppen som verktyg.

  • Stretchklass: Flödande rörelser, andning och stilla stretchar för att sträcka ut och hitta ett skönt rörelseomfång.

Att ha hälsosamma och glad medarbetare och anställda tilllåter ett arbetsklimat som hjälper företaget att växa. En rörelsepaus eller till och med ett träningspass kommer ge dina anställa mer energi I stunder och över tid.  Enligt WHO:s riktlinje ska vi utföra pulshöjande aktivitet 150 minuter i veckan för att få positiva hälsoeffekter både mentalt och fysiskt på lång sikt. Det är 30 minuter om dagen ren investering i bättre hälsa!

Jag erbjuder klasser och föreläsningar anpassade till ert företagsbehov, online, på företaget eller utomhus. Mitt mål är atts kapa klasser som välkomnar och utmanar alla. Avsätt tid för att starta dagen på top, fyll på med energi under lunchen eller avsluta dagen med att sträcka ut för att lämna jobbet i ett lugnt mind set.

Utomhus
Utomhusklasserna utgår ifrån det vi har att jobba med runt omkring oss. De kan vara klasser både med och utan extern utrustning.
 

  • Löpargrupp: Förutom varierad löpning jobbar vi med löparspecifika övningar och konditionsutmaningar som stärker vår teknik.

  • Cirkelklass: Med och utan utrustning gör vi övningar i cirkelformat för att öka vår styrka och uthållighet.

  • Rörlighetsklass: Flödande rörelse och stilla stretchar för att hitta din optimala rörlighet och möjlighet att röra kroppen så som du vill.

Alla träningspass inkluderar uppvärmning och nedvarvning för att undvika skador och för att vi ska få ut det mesta av passet. Jag rekommenderar pass på 30-45 minuter beroende på om det online eller live. 20-30 minuter för online stretch klass.

Utifrån ert företags behov skapar jag träning som passar just er!

Kontakt
bottom of page